49 FavoriteAdăugat în coșPersonaliza
- Cadouri pentru clienți
- 2864
- Coș155.93/ Coș371.0849
52 FavoriteCe cadouri sunt bune de oferit clienților iarna?3 mi-a plăcut
- Set cadou Office personalizat LOGO
- 2351
- Coș148.06/ Coș352.3352
156 FavoriteCe cadouri sunt bune de oferit clienților iarna?3 mi-a plăcut
- Breloc foto personalizat DIY
- 2637
- Coș77.96/ Coș185.54156
Note Roymall
"Ce cadouri ar trebui să dau clienților? Oferirea de cadouri clienților este un lucru foarte frecvent la locul de muncă și în afaceri și este, de asemenea, cea mai încurcată problemă pentru achizițiile companiei și persoanele fizice. Dacă alegerea nu este bună, există teama că clientului nu îi va plăcea și va afecta afacerile și există teama că va fi jenant să-l dea. Dacă alegerea este prea scumpă, cheltuielile companiei nu o vor permite. De fapt, oferirea de cadouri clienților nu este atât de complicată"
- Ce fel de cadouri ar trebui să ofere o companie clienților la sfârșitul anului?3 mi-a plăcut
- Ce cadouri ar trebui să dau clienților de sex feminin care au copii?3 mi-a plăcut
- Ce cadouri sunt bune de oferit clienților iarna?3 mi-a plăcut
- Ce cadouri mici sunt bune de oferit clienților în timpul evenimentelor Double Eleven?3 mi-a plăcut
- Ce fel de cadouri oferă vânzătorii clienților care sunt cele mai atrăgătoare pentru ei?6 mi-a plăcut
- Este mai bine să le oferi clienților seturi de ceai sau frunze de ceai?3 mi-a plăcut
- Ce cadouri ar trebui să fac clienților europeni și americani?9 mi-a plăcut
- Ce ar trebui să trimit clienților coreeni?4 mi-a plăcut
- Ce fel de cadouri poți oferi clienților tăi pentru a-i face să pară cultivați și de bun gust?6 mi-a plăcut
- Este aproape sfârșitul anului. Ce fel de cadouri ar trebui să le dau clienților mei?6 mi-a plăcut